деца - народни танци фолклорика

Детска танцова школа "Фолклорика"

В детска танцова школа „Фолклорика” се обучават и подготвят бъдещите танцьори на ансамбъл "Фолклорика".
Професионалната квалификация на ръководителите на школата, дългогодишният им опит в сферата на фолклорното ни танцово изкуство, съчетани с гъвкава работна методика, допринасят за качественото обучение на младите изпълнители.
Програмата на обучение по народни танци включва комплекс от танци, хора, песни, игри, словесен фолклор, както и запознаване на децата с различни народни обичаи и традиции. Методиката на преподаване в отделните групи е съобразена с възрастта и възможностите на децата. В детската школа се предлагат както групови, така и индивидуални занимания по народни танци.

Учебна година 2020-2021


Новата учебна година започва на 01 Октомври 2020г. и продължава до 27 Май 2020г.
Децата, които се обучават в школата са на възраст от 4 до 16 години. Репетициите се провеждат два пъти седмично, с продължителност, съобразена с възрастта на децата.
По време на своето обучение, децата вземат участие в различни концерти, изяви и фестивали.

Графикът на занятията в детска танцова школа „Фолклорика” можете да видите тук.

Записването на нови деца ще се осъществи на 28 септември 2020г. от 18:00 до 19:00ч. в залата на НЧ "Светлина-1921" или след 01.10.2020г. на място, в дните за репетиции на Детската школа. За допълнителна информация, можете да се обадите на посочените в контакти телефони.

 
';