Добре дошли

В школа по народни танци "Фолклорика" се изучават хора от всички етнографски области: шопска, северняшка, пиринска, тракийска, родопска, добруджанска и Странджа.

Фирмени уроци по народни танци

За тези от Вас, които не могат да посетят занятията в нашите зали, организираме фирмени уроци по народни танци. Тези клубове имат за цел да предложат уроци по народни танци във Вашата фирма или учреждение, в удобни за Вас ден и час.

"И.Н.А. Трейдинг" е създадена през 1991г. и предлага на българския пазар многообразие от продукти и услуги, необходими за оборудването и функционирането на конфекционните предприятия. Близо 60 души работят в Търговския център в София и в регионалните представителства в Русе, Петрич и Гоце Делчев. Служителите на фирмата започнаха да танцуват в края на март 2007 г. и само три месеца по-късно изнесоха концерт пред своите колеги. Те вече с лекота танцуват „Ръченица”, „Право хоро”, „Дунавско хоро”, „Еленино хоро”, „Пайдушко хоро”, „Сворнато хоро”, „Копаница” и още много народни хора.

Изключително сме щастливи, че успяваме да се организираме да танцуваме в края на работния ден. Благодарение на народните танци се разтоварваме психически и спортуваме, за което не ни остава време в натовареното ежедневие. Повечето от нас бяха начинаещи в началото и само за няколко месеца научихме толкова много, благодарение на преподавателите. Жалко е, че в наши дни толкова малко хора могат да танцуват народните ни танци и се интересуват от наследството, което са ни оставили дедите ни. Като българи е хубаво да съхраним традициите си и да ги предадем на децата си.

Валерия Жекова
Управител на "И.Н.А. Трейдинг"
 
 
 
 
';