- Извинете, имате ли зелев сок? - Не, ще имаме другата седмица. - Ама аз сега имам махмурлук! - Можем да ви предложим нещо, от което махмурлукът ви ще продължи до другата седмица...
Три причини да обичам есента: 1. Носиш дрехите си, без да се налага да си гълташ корема. 2. Оправдаваш се с есенна депресия, когато не си на кеф. 3. Винаги можеш да скриеш под шлифера бутилка алкохол. бяла техника,дамска мода,детски стоки,домашни потреби
Последна промяна optimeon на Съб Апр 16, 2022 10:45 am, променена общо 1 път
Днес, разхождайки се из центъра, разбрах, че живея в най-проспериращата и богата държава. Никъде по света не съм виждал толкова много скъпи коли, шофирани от хора с увреждания! Тасове за кола,покривало за кола,егр клапан
Последна промяна awesome на Пет Яну 14, 2022 9:33 pm, променена общо 1 път
Стеснителен чиновник влиза при началството. – Шефе, исках да попитам нещо… Миналата седмица почина наш колега… Та се питах… Дали не бих могъл да заема мястото му… – Може! – отговаря шефът. – Разберете се с погребалната агенция! Екскурзия до Китай,компресор за гуми,Биоразнообразие,Почивка на Малдивите
Последна промяна awesome на Пон Фев 28, 2022 11:22 pm, променена общо 1 път
Две приятелки си говорят: - Какво става, защо си отслабнала толкова? - От мъка, мъжът ми ми изневерява... - Ами разведи се с него! - Ще се разведа, ама най-напред ще изчакам да сваля още пет килограма.
В природонаучиния музей. - Да ти кажа, направо ми се къса сърцето, като гледам тези спиртосани животни. - Стига бе, та това са само три жаби! - Именно - три жаби, а спирт към десет литра!!!
В кабинета на лекаря: - Трябва да спрете алкохола! - Но, как така, докторе? - Ами, например, вместо една бира, изяждате по една ябълка. - Докторе, вие нормален ли сте? Кой яде по 30 ябълки на ден? керамика,безлихвен кредит,Кафемашина,булчински букет
Последна промяна awesome на Нед Апр 17, 2022 1:40 pm, променена общо 1 път