Народни танци - ФОЛКЛОРИКА • Виж темата - „ФИДАНКИТЕ” на „Хоро се вие, извива 2013"

Форум

за български народни танци, песни, музика и обичаи

„ФИДАНКИТЕ” на „Хоро се вие, извива 2013"

Модератори: geleto, pupins

„ФИДАНКИТЕ” на „Хоро се вие, извива 2013"

Мнениеот pupins » Нед Мар 31, 2013 1:41 pm

Женска танцова група „Фиданките” - гр. Видин
Ръководител: Фиданка Асенова

*Това е репортаж от публично събитие. В това изпълнение няма участие на танцьори от школа по народни танци "Фолклорика".

"Сигна" - автентично хоро - северняшка област - 2/4

"Влашки игри" - северняшка област - 2/4

Аватар
pupins
Site Admin

Re: „ФИДАНКИТЕ” на „Хоро се вие, извива 2013"

Мнениеот beti » Съб Апр 06, 2013 11:21 pm

Не знам с какво точно впечатлявате журито на фестивалите на които участвате,но честно да си кажа на мен ,като зрител и човек който се занимава с танци,не само не ми въздействате по никакъв начин,но и не ми харесват вашите танци.Гледах ви много пъти,опитвах се да намеря нещо за което да се хвана и да реша,че това е което ми харесва,е,такова не открих,освен ,че имате синхрон и ,че сте еднакви ,като извадени от калъп.Просто решенията на журито понякога са не само необясними,но и абсурдни....Нима искате всички да играем подобни танци-не-ее,МЕРСИ!
beti

Мнениеот fidankite » Нед Апр 07, 2013 1:45 pm

Мила Бети, вероятно не е важно да те впечатлим теб. За тази работа си има компетентно жури. Ние сме малка танцова група с много познания, благодарение на танцовата ни ръководителка. Постарали сме се да изглеждаме по този начин от все сърце и защото така виждаме визията на женските танцови групи. Задай си въпросите на журиращите и те ще ти отговорят на въпроса изчерпателно и академично.В случая изглежда злобно и грубо. Ние, въпреки това те обичаме и с удоволствие бихме те научили на тези чудесни северняшки автентични танци. :D
fidankite

Мнениеот beti » Нед Апр 07, 2013 3:36 pm

Не,благодаря,но не желая да ме научите на тези танци,поради факта,че не ми харесват.А що се отнася до въпросите те са отправени и към журито ,но на тях едва ли ще ми отговорят.В коментара ми няма нищо лично,грубо или злобно,просто изказвам мнението си и впечатлението си от поредния фестивал,на който обаче за пореден път вие спечелихте 1-вото място с нищо впечатляващо....
beti

Назад към Хоро се вие, извива - 2013