Страница 1 от 1

Мистерията Еньовден

МнениеПубликувано на: Пет Окт 04, 2013 2:09 pm
от Ana_Maria
"Мистерията Еньовден" ще пречупи стереотипите

Изображение

Деси Добрева, Звездомир Керемидчиев и Васил Михайлов са част от големите имена в новия спектакъл на Нешка Робева
Спектакълът "Мистерията Еньовден" е истинска революция за българската сцена. Вплитащ в себе си народните традиции, запазени през нашето минало, тяхното модерно звучене, както и неспирната борба между доброто и злото, представени в невиждани до момента у нас мащаби.

Сцената, декорите, звука, осветлението, визуалните ефекти, 3D проекциите правят представлението сравнимо с едни от най-големите шоу спектакли създавани някога. В спектакъла участват огромен брой музиканти, танцьори, акробати и солисти, сред които Деси Добрева, Звездомир Керемидчиев от АХАТ и големият Васил Михайлов.

За създаването на "Мистерията Еньовден" се грижат четирима композитори, 21 музиканти, четирима сценографи, шест хореографа, привлечени от всички балкански държави, всички те ръководени от неуморимата Нешка Робева.

Шоуто ще е на 19 декември 2013 г. в зала "Арена Армеец" в София. Началото е в 20 ч.

Цената на билетите от 20 до 50 лв. Вече ги има в мрежата на TicketPro, на място в зала "Арена Армеец", както и онлайн тук: http://www.ticketpro.bg/jnp/theatre/1141603--.html.
Всичко за предстоящия спектакъл можете да следите и от официалната facebook страница https://www.facebook.com/MisteriataEniovden.

Re: Мистерията Еньовден

МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2019 7:20 pm
от optimeon
Един от любимите ми празници! Пробуждането Започва! Ура!
електрожени цени

Re: Мистерията Еньовден

МнениеПубликувано на: Сря Фев 27, 2019 5:49 pm
от lidmn
Като си говорим за входни врати, един много сполучлив и сигурен вариант си остават надеждните блиндирани врати. Аз вече от няколко години съм с такава и не съм имал никакви проблеми със сигурността. Взех си и много модерна брава. Който иска да спи по-спокойно, може да разгледа там.

Re: Мистерията Еньовден

МнениеПубликувано на: Пон Мар 25, 2019 10:14 am
от ivaila88
Който не е опитал поне веднъж игра на пейнтбол в компания, нищо не знае. Чудесна възможност да прекараш малко забавни мигове с приятели, да се посмееш и да поддържаш добра форма.

Re: Мистерията Еньовден

МнениеПубликувано на: Сря Фев 05, 2020 6:44 pm
от MariaPetrova99
Само един път съм била на пейнтбол и не беше уникално. Много тичане за нищо :D

Борба с дървеници https://vrediteli.bg/darvenici

Re: Мистерията Еньовден

МнениеПубликувано на: Нед Ное 14, 2021 7:31 pm
от bari03
Един от любимите ми празници