Всеки ден животът ни изправя пред редица предизвикателства. Често пренебрегваме семейство, приятели и здравето си, заради ежедневните задължения, които ни обсебват и ограбват онези малки моменти, които ни правят щастливи и доволни от живота.
Можете да промените начина си на живот и да мотивирате хората около себе си също да го направят, за да бъдат по-щастливи. Нужно е просто да останете сама със себе си и да преосмислите приоритетите си.
Много жени вече го направиха и се включиха в една благородна инициатива, мотивирани „От любов към живота”. Ние се обръщаме и към теб: „Застани до мен” на 27 септември 2008г., събота, от 10.30ч. пред Народен театър Иван Вазов, за да извървим пътя към по-доброто бъдеще. Нека заедно се включим в най-големия Национален поход срещу рака на гърдата, защото тази година AVON ще дари допълнителни профилактични прегледи срещу рак на гърдата и в София, равни на броя на участниците в похода.
Стани един от посланиците на кампанията и се включи активно в благородната кауза на AVON България, защото светът е здраве и красота. Нека заедно да призовем българските жени редовно да отделят време за профилактика на заболявания като рака на гърдата, за да променим черната статистика.
Когато сме заедно, всяка цел е възможна!
Нека да се организираме и направим едно добро дело всички от "Фолклорика", много сме, силни сме.
Моля ви заедно да направим два жеста, за да се присъединим към една благородна кауза.
Нека си купим някакъв продукт от розовата серия на Avon и заедно всички да отидем на похода на 27- ми септември от 10:30ч. пред народния театър "Иван Вазов".
www.otlubov.com - това е линка за повече информация, а и можете и мен да питате.
Розова тениска “Застани до мен”: http://www.avon.bg/PRSuite/download/mik ... eria5.html
Стани един от живите посланици на AVON, които ще разпространят посланието за борба с рака на гърдата в цяла България. Включи се в тазгодишната кампания под надслов „Застани до мен”. Подари тениска на двама свои приятели, а те от своя страна нека направят същото, и заедно с тях елате пред входа на Народен театър “Иван Вазов” на 27 септември 2008г, за да извървим заедно пътя до Националния дворец на културата, водени единствено От Любов към Живота.