Народни танци - ФОЛКЛОРИКА • Виж темата - От Любов към Живота- Заедно можем повече

Форум

за български народни танци, песни, музика и обичаи

От Любов към Живота- Заедно можем повече

Купони, екскурзии, кръчми и всякакви сбирки и забави на ФОЛКЛОРИКА и приятели.

Модератори: geleto, pupins

От Любов към Живота- Заедно можем повече

Мнениеот smile__r » Сря Сеп 17, 2008 12:23 pm

Всеки ден животът ни изправя пред редица предизвикателства. Често пренебрегваме семейство, приятели и здравето си, заради ежедневните задължения, които ни обсебват и ограбват онези малки моменти, които ни правят щастливи и доволни от живота.

Можете да промените начина си на живот и да мотивирате хората около себе си също да го направят, за да бъдат по-щастливи. Нужно е просто да останете сама със себе си и да преосмислите приоритетите си.

Много жени вече го направиха и се включиха в една благородна инициатива, мотивирани „От любов към живота”. Ние се обръщаме и към теб: „Застани до мен” на 27 септември 2008г., събота, от 10.30ч. пред Народен театър Иван Вазов, за да извървим пътя към по-доброто бъдеще. Нека заедно се включим в най-големия Национален поход срещу рака на гърдата, защото тази година AVON ще дари допълнителни профилактични прегледи срещу рак на гърдата и в София, равни на броя на участниците в похода.

Стани един от посланиците на кампанията и се включи активно в благородната кауза на AVON България, защото светът е здраве и красота. Нека заедно да призовем българските жени редовно да отделят време за профилактика на заболявания като рака на гърдата, за да променим черната статистика.

Когато сме заедно, всяка цел е възможна!

Нека да се организираме и направим едно добро дело всички от "Фолклорика", много сме, силни сме.
Моля ви заедно да направим два жеста, за да се присъединим към една благородна кауза.
Нека си купим някакъв продукт от розовата серия на Avon и заедно всички да отидем на похода на 27- ми септември от 10:30ч. пред народния театър "Иван Вазов".
www.otlubov.com - това е линка за повече информация, а и можете и мен да питате.

Розова тениска “Застани до мен”: http://www.avon.bg/PRSuite/download/mik ... eria5.html
Стани един от живите посланици на AVON, които ще разпространят посланието за борба с рака на гърдата в цяла България. Включи се в тазгодишната кампания под надслов „Застани до мен”. Подари тениска на двама свои приятели, а те от своя страна нека направят същото, и заедно с тях елате пред входа на Народен театър “Иван Вазов” на 27 септември 2008г, за да извървим заедно пътя до Националния дворец на културата, водени единствено От Любов към Живота.
Последна промяна smile__r на Чет Сеп 18, 2008 11:57 am, променена общо 2 пъти
Мисли.Вярвай.Мечтай.Рискувай.
Аватар
smile__r

Мнениеот pupins » Сря Сеп 17, 2008 3:48 pm

Хей, ФОЛКЛОРИАНЦИ, да се присъединим към тази благородна кауза!

Аз лично ще съм там!
Елате и ВИЕ!

:!:
Очакваме Ви с Вашите приятели на 27 септември 2008г. пред входа на Народния театър Иван Вазов в 10.30ч, за участие в Първия национален поход срещу рака на гърдата.

Застани до мен:
... за повече профилактични прегледи
... за повече спасени български жени
... за повече щастливи семейства
... от любов към живота
Аватар
pupins
Site Admin

Мнениеот smile__r » Съб Сеп 20, 2008 12:07 am

Регистрирайки се на сайта на кампанията www.otlubov.com Вие правите първата крачка, отликвайки на апела на кампанията за активно отношение в борбата с рака на гърдата. Втората ще я направим заедно на 27 септември 2008г. участвайки в Първия национален поход срещу рака на гърдата “От любов към живота“, който ще стартира в 10.30ч пред Народен театър „Иван Вазов“.

Тази година AVON България ще подари допълнителни профилактични прегледи в София равни на броя на участниците в Похода срещу рака на гърдата. Благодарим Ви, че заедно с Вашите приятели и близки ще бъдете сред тях.

Повече участници, повече спасени животи, повече щастливи семейства!
Аватар
smile__r

Мнениеот cecilia » Вто Сеп 23, 2008 1:10 pm

Бройте ме и мен, ще дойда. Руми, нещо ти се засича бънджито с инициативата, ще трябва в неделя да скачаме...
~ Или схващаш, или не.~ Бъди от тези, които схващат.~ Сам си правиш живота.~ Няма действителност, само възприятия.
Филип Макгро
Аватар
cecilia

Мнениеот smile__r » Вто Сеп 23, 2008 1:14 pm

аз си мисля, че 27-ми е и събота, и неделя...:oops: Май ще ходим следващия път, но пък незнам дали няма да има такива, които ще ходят на Стара Загора. Ще питам дали може да отидем тази неделя на 28-ми :wink:
Извинявам се за грешката :roll:
Аватар
smile__r

Мнениеот cecilia » Вто Сеп 23, 2008 1:15 pm

Дааа, другата седмица сме на стара загора, не става, или тази неделя или след 12-ти...
~ Или схващаш, или не.~ Бъди от тези, които схващат.~ Сам си правиш живота.~ Няма действителност, само възприятия.
Филип Макгро
Аватар
cecilia

Re: От Любов към Живота- Заедно можем повече

Мнениеот smile__r » Сря Сеп 22, 2010 1:08 am

Фолклорианци, привет от мен :D Как сте?

Аз ви пиша отново с една покана, която се опитвам да превърна в ежегодно наше мероприятие :wink:
Става дума за концерта срещу рака на гърдата От любов към живота. Входът е на цената на благотворителен продукт от розовата серия на Avon. Продуктите – чаша, ключодържател и тениска, ще се продават на входа на НДК непосредствено преди началото на концерта.
Този път организаторите са помислили и няма да е на открито, тий като и двата пъти времето беше ужасно. Благотворителният концерт „От любов към живота” ще бъде на
3 октомври, в 19 ч. в Зала 1 на НДК.

Помислете кой ще ходи, аз се надявам да съм там (ако не съм на работа) 8)

До скоро от мен :D
Аватар
smile__r

Мнениеот mitko.ivanov » Пет Апр 19, 2024 9:15 am

Малко не по-темата. Но се доближава. Искам да ви препоръчам, (дано не ви се налага разбира се) медицински трянспорт. Ако ви се наложи за нещо да повикате частна линейка https://9911.bg/ . Мои приятели им се наложи и им ги препоръчаха, та и аз сега да препоръчам да стигне до повече хора. Обслужват в цяла Европа и в Турция. Пка казвам - дано не се налага.
mitko.ivanov

Мнениеот georgi.konstantinov » Пон Май 20, 2024 11:35 am

Съпругата ми има такава тениска на Avon. Беше си я купила от някаква кампания. Мисля,че се набираха средства. Тя има приятелка която работи в https://valeta.bg/ и мисля,че тя я информира за подобни неща.
georgi.konstantinov

Назад към Забавления извън залата