Страница 1 от 1

За живота въобще.

МнениеПубликувано на: Сря Апр 30, 2008 3:02 pm
от The Old Man
Отдавна не съм имал време да пиша, пък и бяха празници и гледах да не ви занимавам с тъжни неща, но докато не са дошли следващите празници, пиша за да припомня нещо тъжно, което не бива да се забравя(въпреки усилията на поколения политици-помияри и журналисти-помияри). Това всъщност е най-свинската дата в съвременната история на човечеството: 26 Април,1986(Повечето от вас не са били родени или нямат съществени спомени от тогава). Аварията в Чернобилската АЕЦ. Спомням си как висяхме 3 часа на 1 Май, строени по улиците около Мавзолея под най-радиоактивния дъжд по ризки(сигурно на повечето ни личи :? ) - обаче със знамена в ръка, за да минем да поздравим великите политици - тогавашни или сегашни - все същото "гюбре". Ето ви малко инфо, ако ви интересува. http://www.angelfire.com/extreme4/kiddo ... pter1.html
http://clubf1.net/forums/index.php?showtopic=15776
Имаше го преведено и на български и качено, но явно някой Велик реши да го махне (http://irc.techno-link.com/chernobyl_rides/index.html)И тогава, както и сега няма нито един съден или осъден политик за каквото и да е престъпление, а скоро новия велик вожд ще направи и спалните ни "сини зони" и ще трябва да му плащаме като си лягаме (може и с SMS). Та така, живота е сложен и най-вече много ценно нещо и трябва много да му се наслаждаваме и да го живеем пълноценно, въпреки всякакви политици и други подобни нещастници.

МнениеПубликувано на: Сря Апр 30, 2008 3:06 pm
от Kaka_CBpaKa
http://www.capital.bg/browse.php?rubrid=375

Ето няколко статии в Капитал.

МнениеПубликувано на: Сря Апр 30, 2008 5:16 pm
от Bate Niki
Тежка работа...тъжна истина !

Отговор

МнениеПубликувано на: Сря Апр 30, 2008 6:21 pm
от SunnySkies
Много исках да напиша коментар по темата. Толкова много неща ми идват наум, мислите се гонят и прескачат. Горест, страдание, яд, надежда... Макар да не съм била в съзнателна възраст тогава, пак ми е болно за хората, които са страдали, страдат, а може би и в бъдеще ще страдат от това. И май това, което ни остава, е ако някой ден можем да защитим някого от подобна или дори многократно по-малка трагедия, да го направим. Животът е по-ценен от всяка политика. От всичко даже.

Re: За живота въобще.

МнениеПубликувано на: Чет Май 26, 2022 11:18 am
от Quantum123
Не съм писал от известно време, но бих искал да споделя един проблем.. нали все пак за живота говорим. Често ми се случва да търся apple сервиз или батерия за macbook, зарядно за macbook или клавиатура за macbook. Някой да предложи нещо?