от sto_kila_rakia » Вто Фев 24, 2009 1:20 pm
Много се нервирам, когато някой започне да ме слага под общ знаменател с още няколко милиона души и в щението си да бъде мой духовен гуру и предводител на светлото ми бъдеще, започва да ми разяснява какъв съм всъщност, какво аджеба представлявам, какво обичам и какво мразя.
И това без да ме е виждал изобщо и без дори да подозира за моето съществуване.
На всичкото отгоре и много други хора, без изобщо да си имат хабер за тебе като чуят коя зодия си и отсичат – ааааааа, ти значи си такъв!
Много се нервирам така!
Иде реч за зодиите, да.
Според мен всеки човек си е уникален олигофрен (сам по себе си в континуума на социо-екзистенцията) и общите черти, които биха могли да бъдат открити между някои индивиди се дължи на простия факт, че са хора, а не факта, че Марс бил застанал ебем ти как, пък в това време Венера...
Абе, ето ви няколко примера за това докъде могат да стигнат хората в стремежа си да ни уеднаквяват. Ще говоря за мойта си зодия.
Цитатите са взети от реално съществуващ хороскоп!!!
КОЗИРОГ
„Външен вид
Мъжът Козирог - Ръст среден, тяло сухо и слабо или яко и набито. Нос прав, широк; уста голяма, с тънки, стиснати устни; лице ъгловато, слабо с добре изразено чело. Коса тъмна, черна, късо подстригана.”
Неам коментар – бахти –кво да ги правя сега светло кестенявата си коса, неголямата ми уста и кръгловатото си лице?
Явно някой пак е послъгал кога точно съм се родил или годината хептен се е изчекнала – щом септември сатана май по едно време, явно и януари са го подменили!
"Здраве
При Козирога има забавен обмен на веществата, недобро храносмилане. Склонност към депресии и отчаяние, хипохондрия и раздразнителност, храносмилателни смущения (стомашни язва, запек) бъбречни и жлъчни камъни, ревматизъм, подагра, отоци, кожни, стоматологични проблеми (зъбите), алергични, артрит, астма, простудни и дихателни заболявания, авитаминози, анемия, неврози, главоболия, депресии."
МАМООООООООО – за кво ме роди? Да се мъча само? То има ли нещо, от което не страдам? Баси! Слава Богу, че поне нямам хронично възпаление на лявата подмищница...
"Храни
Растения - черупкови – орехи, бадеми, кестени, кокосов орех.
Аромати - на горски цветя.
Хранене: - Витамини – група В, С, А, D, Е. Калций и фосфор. Целина, червено цвекло, листни зеленчуци, зеле, картофи, домати. Горски плодове, бадеми, орехи, къпини, бъз, шипки, кестени, тиква, касис, банани, сливи, круши, боровинки, нар, черупкови плодове.Зърнени храни и техните кълнове (ечемик, соя, ръж, овес), пчелен мед."
Такааааааа! Я да видим сега - аромати - на горски цветя - ясно защо не трябва да ползвам дезодорант - подмищници те ми (които, държа да отбележа още веднъж, не страдат от хронични възпаления) са като производствена база за етерични масла! То не е пот, ами чудо!
А какво обичам да ям?
На черупковите особено им обичам черупките! Направо си умирам да хрупам черупки от орехи (малко се поозорвам с кокосовия орех, ама докато имам зъби ще се боря!)
Бъз! Божичко как обичам да ям бъз! Само като цъфне и го паса като козичка (нали съм си козирог). Не мога да се удържам – ако скоро време БЪЗЪТ изчезне като флора в България да знаете, че съм го опасал до шушка!
Кълнове на зърнени храни! Е не мога повече – отивам да заровя муцуна някъде и да си попаса на спокойствие, че при толкова много вкусотии ми потекоха лигите!
Последна промяна
sto_kila_rakia на Вто Фев 24, 2009 4:55 pm, променена общо 1 път