Народни танци - ФОЛКЛОРИКА • Виж темата - Модни дрехи

Форум

за български народни танци, песни, музика и обичаи

Модни дрехи

Пишете за каквото Ви хрумне.

Модератори: geleto, pupins

Модни дрехи

Мнениеот Feya.eu » Вто Ное 18, 2025 1:18 pm

Здравейте! Занимавам се с най-различни продукти за медицината и лечебните заведения. Винаги съм се чудил как да съчетая основната ми работа с тази, но пък да ви кажа има начини. Опитвам се да подхождам по-нестандартно и да си правя весело, както се казва, ако ме разбирате :D

Та, в общи линии, открих нови начини и това е през модните дрехи. Нали знаете, насам-натам, оскари москари и други, но всеки иска да изглежда УАУ и да впечатлява. И се зачудих, хммм, дали не е възможно да се направят модни дрехи за медицинско облекло, ама качествени.

Та, така де, модата има място и в лечебните заведения. Започнах да експериментирам и да разглеждам из сайтовете. Те да ви кажа вече са ме изпреварили големите фирми и правят такива медицински облекла, че.... особено като разгледах дамското медицинско облекло :lol: :lol: :lol: А посмях да разгледам дамското медицинско облекло в САЩ и да ви кажа, направо ми падна ченето... Толкова прилепнали ги правят моделите вече, че се чудиш дали си в сайт за медицинско облекло или... хмм, знаете.

В общи линии, много съм доволен от медицинското облекло на определени марки, например Фея се справя отлично. Опитвам да се въведа и нови препоръки, така че да ги направя по-модерни, но ще видим накъде ще отиде работата.

Ще се радвам да чуя какви модни дрехи носите и дали правите имплементации в по-нестандарните сфери на работа. Правите ли си експерименти и като цяло какво мислите за това?
Feya.eu

Назад към Животът, Вселената и всичко останало...