shumencho написа:Здравейте,
Бих искала да се включа в някоя група, но не съм сигурна къде и как да го направя. Аз съм начинаеща, но имам някакви познания и двигателна култура. Мога ли да се присъединя към групата в клуб "Фолклорика", защото ми е по-удобна като време и място?
BlueEyedAlice написа:Здравейте!
Вече съм записана в група в зала "Средец", от 18часа
Бих искала да знам, обаче, дали все още е възможно да посещавам и часовете в събота от 16ч. Важи ли това,че няма нужда от предварително записване?
stef написа:Здравейте!Искам да се включа в групата за начинаещи в Младост.Има ли възможност да се запиша сега или съм изпуснала сроковете? И ако съм ги изпуснала кога пак ще има такава група?
The Old Man написа:stef написа:Здравейте!Искам да се включа в групата за начинаещи в Младост.Има ли възможност да се запиша сега или съм изпуснала сроковете? И ако съм ги изпуснала кога пак ще има такава група?
Прати снимка! Може и да не е твоя.
stef написа:The Old Man написа:stef написа:Здравейте!Искам да се включа в групата за начинаещи в Младост.Има ли възможност да се запиша сега или съм изпуснала сроковете? И ако съм ги изпуснала кога пак ще има такава група?
Прати снимка! Може и да не е твоя.
Това шега ли е? А въпроса ми е сериозен. И мисля че не е редно да спамим с излшни неща.
Назад към Всичко за българския фолклор
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта