Народни танци - ФОЛКЛОРИКА • Виж темата - Включване в група

Форум

за български народни танци, песни, музика и обичаи

Включване в група

Kоя ви е любимата народна песен, какво хоро искате да научите или да споделите, какво ви кара да танцувате...
Народни носии, музикални инструменти, обичаи и традиции, празници, етнографски области...

Модератори: geleto, pupins

Включване в група

Мнениеот shumencho » Пон Ное 19, 2007 4:36 pm

Здравейте,

Бих искала да се включа в някоя група, но не съм сигурна къде и как да го направя. Аз съм начинаеща, но имам някакви познания и двигателна култура. Мога ли да се присъединя към групата в клуб "Фолклорика", защото ми е по-удобна като време и място?
shumencho

Re: Включване в група

Мнениеот pupins » Пон Ное 19, 2007 9:17 pm

shumencho написа:Здравейте,

Бих искала да се включа в някоя група, но не съм сигурна къде и как да го направя. Аз съм начинаеща, но имам някакви познания и двигателна култура. Мога ли да се присъединя към групата в клуб "Фолклорика", защото ми е по-удобна като време и място?

Здравей shumencho,

Разбира се, че можеш да се включиш към групата на начинаещите в клуб "Фолклорика" - дори още този петък от 20:30ч. Преподавател на тази група е Ками (Камелия Методиева).

Адреса на зала Универсиада е бул. "Шипченски проход" №2, а самият фитнес "Йова-спорт" се намира на гърба на сградата.

Вземи си удобни за танцуване обувки и спортно облекло , и бъди там 10-15 мин. по-рано. :D

Приятни танци!
Аватар
pupins
Site Admin

Мнениеот shumencho » Вто Ное 20, 2007 1:37 pm

Много благодаря за бързия и положителен отговор! В петък няма да мога, но в понеделник ще дойда! :D
shumencho

Мнениеот G_s_S » Пон Фев 25, 2008 7:43 pm

Здравейте.От много време насам имам желанието да се запиша някъде на народни танци.И ето,че случайно разбрах за този ансамбъл.Но може ли някой да ми каже трябва ли предварително да се запишеш?Ще съм Ви много благодарна :wink:
G_s_S

Мнениеот pupins » Пон Фев 25, 2008 11:33 pm

В момента има свободни места в начинаещата група всяка събота от 16:00ч. в зала Универсиада (входът на фитнес залата е на гърба на зала Универсиада, срещу Външно Министерство). Курсът вече стартира на 23.02.2008г. Занятията се провеждат под ръководството на Георги Павлов. Не е необходимо предварително записване.
Аватар
pupins
Site Admin

Включване

Мнениеот BlueEyedAlice » Пет Мар 07, 2008 1:48 pm

Здравейте!
Вече съм записана в група в зала "Средец", от 18часа
Бих искала да знам, обаче, дали все още е възможно да посещавам и часовете в събота от 16ч. Важи ли това,че няма нужда от предварително записване?
BlueEyedAlice

Re: Включване

Мнениеот pupins » Пет Мар 07, 2008 3:18 pm

BlueEyedAlice написа:Здравейте!
Вече съм записана в група в зала "Средец", от 18часа
Бих искала да знам, обаче, дали все още е възможно да посещавам и часовете в събота от 16ч. Важи ли това,че няма нужда от предварително записване?

По-принцип има нужда от предварително записване. Но след като вече танцуваш в групата от 18:00ч. в неделя в "Средец", няма проблем да посещаваш занятията от 16:00ч. в събота в зала Универсиада.
:D
Аватар
pupins
Site Admin

Мнениеот BlueEyedAlice » Съб Мар 08, 2008 12:11 am

Много благодаря!!! :D
BlueEyedAlice

Мнениеот Tochi » Вто Фев 03, 2009 11:35 am

Здравейте, бих искала да се включа в групата в зала Универсиада. Не съм сигурна дали съм подходяща за второ ниво, но часовете са ми най-удобни. Имам някакви познания и сравнително барзо уча стъпките. Дали бих могла да пробвам и ако ми е трудно, да се прехвърля в по-ниско ниво?
Аватар
Tochi

Мнениеот pupins » Вто Фев 03, 2009 5:16 pm

Ами, пробвай и прецени ... по-скоро се консултирай и с преподавателя. Предупреди го/я, че идваш за първи път и че не си сигурна за нивото.
:wink:
Аватар
pupins
Site Admin

Мнениеот stef » Сря Мар 18, 2009 12:49 am

Здравейте!Искам да се включа в групата за начинаещи в Младост.Има ли възможност да се запиша сега или съм изпуснала сроковете? И ако съм ги изпуснала кога пак ще има такава група?
Аватар
stef

Мнениеот The Old Man » Сря Мар 18, 2009 1:10 am

stef написа:Здравейте!Искам да се включа в групата за начинаещи в Младост.Има ли възможност да се запиша сега или съм изпуснала сроковете? И ако съм ги изпуснала кога пак ще има такава група?

Може. Дължиш ми 5 лева. Трябва ли ти банкова сметка или в брой ще ми ги дадеш? Прати снимка! Може и да не е твоя.
Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка.
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си.
http://www.zazz.bg/play:5b37ddf8
Аватар
The Old Man

Мнениеот stef » Сря Мар 18, 2009 1:16 am

The Old Man написа:
stef написа:Здравейте!Искам да се включа в групата за начинаещи в Младост.Има ли възможност да се запиша сега или съм изпуснала сроковете? И ако съм ги изпуснала кога пак ще има такава група?

Прати снимка! Може и да не е твоя.

:lol: Това шега ли е? А въпроса ми е сериозен. И мисля че не е редно да спамим с излшни неща. :wink:
Аватар
stef

Мнениеот The Old Man » Сря Мар 18, 2009 1:20 am

stef написа:
The Old Man написа:

Прати снимка! Може и да не е твоя.

:lol: Това шега ли е? А въпроса ми е сериозен. И мисля че не е редно да спамим с излшни неща. :wink:

Каква шега? Сериозен съм като инфаркт. може и в самоадресиран плик с марка.
Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка.
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си.
http://www.zazz.bg/play:5b37ddf8
Аватар
The Old Man

Мнениеот sleeptalker » Сря Мар 18, 2009 1:40 am

Здравей Стеф :),
разбира се, че може :). Но не съм аз човекът, който знае кога започват новите групи. Мисля, че тук ще се обади и някой друг, имащ повече информация по въпроса с новите групи.

Иначе добре дошла! 8)
Не е важно да правиш само Добро -
важно е и да го правиш добре!
Аватар
sleeptalker

Следваща

Назад към Всичко за българския фолклор