от motoneti » Чет Дек 23, 2010 12:25 pm
Тъй като, аз започнах темата, смятам, че е редно да внеса малко пояснение!
Нищо като информация не е излязло първо пред танцьорите, а на Коледният концерт, който имахме в читалището, Кали ни съобщи ,че януари няма да имаме репетиции и понеже ние се обезпокоихме това да не се превърне в напускане, решихме да ви покажем, че държим на вас и най вече на Кали, защото тя просто е перфектна, описвам я с една дума,защото иначе трябва да пиша три реда.
Относно рекламната кампания, ние с момичетата, също сме мислили, така че от наша страна имате подкрепа!
И не на последно място искам да изкажа благодарността си към организаторския екип на читалището и най вече към Ванчето и Вили, защото те непрестанно се грижат за нас, много ни се радват и искат всичко да е ок, а и като се има предвид, че със зъби и нокти се бориха да имаме отопление през целия зимен сезон, мисля че от там се породиха тези неразбирателства!
Накрая искам да кажа, че се надявам да стигнем до някакво споразумение, което ще бъде добре и за трите страни, защото аз много си харесвам читалището и Фолклорика също!
Весели празници на всички!!!