Окончателно ще отидем на концерта в Пловдив. Тъй като много ви притесняват билетите - продават се и в София в Техномаркет. Може да отида да купя. Само да попитам някой дали не се е отказал защото ще ходим в Пловдив или просто няма да може или всички оставате на линия:
Относно пътуването аз предлагам да се чакаме в 17:50 пред зала Универсиада за да може до 18:00 да тръгнем. За 2 часа ще стигнем до Пловдив с нормална скорост. Ще ни трябва малко време да намерим къде да паркираме и да влезем.
Аз мисля да тръгваме директно от младост, 3-ма ще сме с кола т.е. ще има място за още 1-2-ма. Може да се разберем на някоя бензиностанция на изхода на София или към Пловдив. Ако иска някой да пътува с нас да ми пише.
Аз потвърждавам за мен и за № 9 drgdrg и с нас още 2.Съгласни сме за часа на срещата, а също ако имаш възможност купи и билети. Предварително благодаря и доскоро!
За съжаление аз няма да мога да се присъединя към вас. Извинявам се за късното включване, но не бях в София. Желая ви лек път, як концерт и да викате и танцувате и за мен