Страница 1 от 1

Моминско парти

МнениеПубликувано на: Вто Авг 17, 2021 9:48 pm
от diyanakoleva73
Здравейте, скоро ще организираме моминско парти за приятелка и искаме да я зарадваме с готина изненада. Но доста се чудя какво да й купим, не съм ходила преди на моминско парти. Ще се радвам, ако ми дадете някакви насоки или идеи.

Re: Моминско парти

МнениеПубликувано на: Сря Авг 18, 2021 9:36 pm
от elitsavladimirova46
Страхотно, че ще ходите на моминско парти! Как ми се купонясва и на мен. Колко много време мина от последното моминско парти.Вече всички мои приятелки са дърти чанти и няма кой да се омъжва. Бих ти препоръчала да разгледаш в Мелина бг, аз лично пазарувам бельо от там и съм срещала в сайта, че предлагат цели секси костюми. Според мен, ако всички се облечете като секси ученички или нещо подобно ще е много епично. Пожелавам ви да си изкарате щуро! :mrgreen:

Re: Моминско парти

МнениеПубликувано на: Нед Авг 22, 2021 10:03 am
от diyanakoleva73
Eха, страхотно предложение. Не бях се замисляла за подобен тип дрес код. Ще им хареса на всички според мен и ще се разбием. Разгледах препратения сайт и ми харесаха доста модели. :mrgreen: :P

Re: Моминско парти

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 10, 2021 11:39 am
от margaret
Супер яко, и на мен ми се ходи много на моминско парти. Последно бях на една приятелка от гимназията, която се омъжи на 19. Не искам да влизам в подробности но и викнахме стриптизьор и стана една....Внимавайте докъде стигате, в крайна сметка момичето да не си развали връзката :D .
Иначе бих ти препоръчала за подарък да и вземеш спално бельо от http://spalno-belyo.com/ или някоя дрешка от http://e-alexandra.com/. Успех и дано си изкарате супер !!