Страница 1 от 1

Сравнение на цените на лекарствата и здравните продукти в ап

МнениеПубликувано на: Пон Мар 19, 2018 8:51 pm
от lekarstvatop
Привет на всички,

Бих искал да насоча вниманието Ви към цените на лекарствата в аптеките, като един от проблемите на всяко домакинство, който става особено актуален по време на грипни епидемии и безкрайните зимни настинки. В такива случаи, човек отива в най-близката аптека и купува каквото предложи фармацевта или пък каквото е предписал лекаря. В много случаи обаче е необходимо да правим сметка и на парите си. Това се отнася особено да случаите, когато купуваме медикаменти всеки месец или пък сметката е доста „солена“. По-младите хора правят справка за цените в сайтовете на различните аптеки, а по-възрастните хора правят своята проверка на място – обикаляйки няколко квартални аптеки.

Наскоро открих, че Вие вече можете да сравните цените на лекарствата и здравните продукти на различните аптеки, събрани всички на едно място - https://lekarstva.top - само с няколко клика ще намерите търсеното лекарство или здравен продукт, а след това ще видите цената му в различните аптеки и ще може да изберете най-ниската. Изненадващо се оказва, че разликите в цената на един и същи продукт варира от няколко стотинки до повече от 10 лева.

Така Вие ще спестите много време (с лесното търсене на продукти и липсата на необходимост от отваряне на сайтовете и ценовите листи на различните аптеки), но така също спестява и пари. Единственото усилие, което човек трябва да направи след това, е да намери най-близката аптека с най-ниска цена на търсения продукт и да я посети или още по-лесно – да поръча доставка вкъщи, която над определена сума дори е безплатна.

Надявам се да съм ви бил полезен!

Re: Сравнение на цените на лекарствата и здравните продукти

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2018 11:52 pm
от optimeon

Re: Сравнение на цените на лекарствата и здравните продукти

МнениеПубликувано на: Вто Юли 31, 2018 1:17 am
от moon21

Re: Сравнение на цените на лекарствата и здравните продукти

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 28, 2018 11:49 pm
от optimeon
Мисля, че няма, за съжаление
лепенки и лепила за гуми