Страница 1 от 1

„ЗА ПОЯС” на „Хоро се вие, извива 2011"

МнениеПубликувано на: Пон Апр 04, 2011 11:44 pm
от pupins
Фолклорен Клуб „За Пояс” , Красна поляна, гр. София
Ръководител: Симеон Орсов


*Това е репортаж от публично събитие. В това изпълнение няма участие на танцьори от школа по народни танци "Фолклорика".

"Право Казанлъшко"
 

"Шопско за пояс"
 


Вижте представянето на групата на фестивала "Хоро се вие, извива - 2010"

Re: „ЗА ПОЯС” на „Хоро се вие, извива 2011"

МнениеПубликувано на: Чет Апр 07, 2011 9:18 pm
от Sissy007
awesome, amazing........НЕВЕРОЯТНИ ! СТРАХОТНИ ! "ЗА ПОЯС" ВЪЗКРЪСНА КАТО ПТИЦАТА ФЕНИКС ,СЛЕД ШАМАРА ,КОЙТО МУ БЕШЕ НАНЕСЕН ОТ НЯКОИ ХОРА ..... ЗА ПО-ДОБРО Е ,КАКТО ВИЖДАМЕ ВСИЧКИ :) :P МНОГО ДОБРАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ,СТРЕМЕЖА НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА КЛУБА ДА ДОКАЖАТ СЕБЕ СИ,ЧЕ СЕГА СА ПО-ДОБРИ,ХЪСА НА НОВОДОШЛИТЕ ТАНЦЬОРИ ДА ДОСТИГНАТ ВЕТЕРАНИТЕ ПРАВЯТ КЛУБА ПО-СИЛЕН :))) !!!!! НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ЩЕ ПОЛУЧИШ МЕДАЛ,КОЙТО НЕ ЗАСЛУЖАВАШ,А ТИ ГО ПОДАРЯВАТ ,САМО ЗА ДА НЕ ЗАСЕГНАТ САМОЧУВСТВИЕТО ТИ ИЛИ ЩЕ СИ ОТИДЕШ БЕЗ ПОЧЕСТИ,НО С ПРИЗНАНИЕТО НА СПЕЦИАЛИСТИ ,ЧЕ СЕГА СИ ПО-ДОБЪР . УСПЕХИ ! УСПЕХИ ! УСПЕХИ И ВСЕ НАПРЕД !!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Re: „ЗА ПОЯС” на „Хоро се вие, извива 2011"

МнениеПубликувано на: Пет Апр 08, 2011 10:56 pm
от varinia
Браво много хубаво хоро радвам се като виждам толкова много хъс в младите хора, ние все пак сме българи и трябва да тачим българските народни танци

Re: „ЗА ПОЯС” на „Хоро се вие, извива 2011"

МнениеПубликувано на: Съб Апр 09, 2011 5:15 pm
от uuups
:shock: :shock: :shock: Не знам какво се случва във вашия клуб, но в сравнение с миналогодишната ви изява тази година се поизложихте.
:?: :?: :?: :?: :?: :?:

Re: „ЗА ПОЯС” на „Хоро се вие, извива 2011"

МнениеПубликувано на: Нед Апр 10, 2011 3:27 am
от Sissy007
REALLY ????? YOU THINK SO ??? СПОРЕД МНОГО ХОРА ,И ТО ХОРА ОТ ТАЗИ СРЕДА, СМЕ БИЛИ МНОГО ,МНОГО ДОБРЕ..... МНОГО ПО-ДОБРЕ ОТ ОЧАКВАНИЯТА НА НЯКОИ... КАТО СЕ ИМА НА ПРЕДВИД СЛОЖНАТА СИТУАЦИЯ,В КОЯТО БЕШЕ КЛУБА,ШАМАРИТЕ И ГАДОСТИТЕ,КОИТО ПОНЕСЕ,ПРЕДСТАВЯНЕТО БЕШЕ ПОВЕЧЕ ОТ УСПЕШНО. НЕКА НЕ ЗАБРАВЯМЕ,ЧЕ ПОЧТИ ПОЛОВИНАТА ОТ УЧАСТНИЦИТЕ ИГРАЕЩИ В "ЗА ПОЯС" СА ОТ ОКОЛО 2 МЕСЕЦА. :) :) :) :)

Re: „ЗА ПОЯС” на „Хоро се вие, извива 2011"

МнениеПубликувано на: Нед Апр 10, 2011 5:29 pm
от Rumy
Иска ми се да припомня, че в този форум обикновено се радваме на нещата, които ни събират: музиката, танца и доброто настроение, което ни носят. Ако на някой му се говори за "гадости и шамари" и си търси място и повод за самосъжаление и критика на другите, да го прави на друго място. И нека наистина като българи да си говорим на български, без заимствани чуждоезични изрази и ако е възможно да пишем граматически правилно! Приятна и спокойна неделна вечер на всички!

Re: „ЗА ПОЯС” на „Хоро се вие, извива 2011"

МнениеПубликувано на: Нед Апр 10, 2011 5:56 pm
от Sissy007
Абсолютно няма място за самосъжаление,а и това не е точната дума,ако го оприличавате по този начин, то е защото никой не се самосъжалява.Няма за какво. Напротив! Горди сме с постигнатото ! Горди сме с нас ! :) Горди сме с това,което сме сега! Истински,чисти...... Няма място за двуличие и лицемерие ,когато става дума за традиции,бит, култура,удоволствие от играта :mrgreen: BE HAPPY ALL :)